Lead your life

Schaamteloos, vol zelfvertrouwen en liefde voor jezelf kiezen

Connect met jezelf

Voor jezelf gaan staan en echt gaan leven op jouw voorwaarden gaat hand in hand met zelfkennis en connectie met jouw innerlijke stem. Zonder de noise, onrust en meningen van anderen.

Wil je meer inner peace ervaren, minder noise in je hoofd maar weet je niet waar te beginnen?

In deze gratis mini gids krijg je 5 praktische tools voor dagelijks meer peace of mind, minder stress en meer connectie met jezelf.


Online cursus Be You

Authentiek leven. Het leven leiden op jouw voorwaarden. Weer in jezelf geloven en voor jezelf kiezen. Uit liefde voor jezelf zodat jij jou beste jij kunt zijn voor iedereen om je heen.


  • Keer je aandacht naar binnen, ga op onderzoek uit te en verdiep het contact met jezelf
  • Jouw leven leven in plaats van dat van iemand anders
  • Voel weer plezier en gun jezelf momenten om te genieten
  • Ontdek welke dromen en wensen JIJ hebt

1:1 Coaching

Je wil vrij zijn van je innerlijke criticus, je 'niet goed genoeg' stem. Weer in contact komen met jezelf, je wensen en verlangens en vanuit zelfvertrouwen je eigen keuzes maken die bij je passen. Onafhankelijk van de meningen van anderen.


Ik help je graag in het intensieve en persoonlijke coaching traject!

Lees meer over coaching met mij


Over Carina

Ik ben confidence coach en empower vrouwen weer in contact te komen met je innerlijke wijsheid. Ik ben op een missie om de wereld een beetje mooier te maken en weet dat dat begint bij jezelf.

Het is mijn roeping om human doings om te toveren tot human beings waarbij innerlijke rust, zelfliefde, vertrouwen en vrijheid de boventoon voeren. Ik richt me in het bijzonder op vrouwen die vanuit de connectie met hun lichaam en intuïtie hun eigen pad en hart willen volgen.

Na het afpellen van lagen en mijn ware zelf weer te zien, bracht mijn intuitie me op dit pad. Het pad om jou te helpen jouw ware zelf te zien en je hart te gaan volgen. Het is niet mijn taak om je te helen, want dat ben je namelijk al. Of om je te fixen, want er hoeft niets gefixt te worden.

Het is mijn taak om jou te helpen jouw ware stem weer te horen en ernaar te gaan luisteren, jouw inner teacher!

Ervaringen van klanten

"Carina gaf me eigenlijk direct een veilig gevoel, een plek waar je volledig jezelf kunt zijn. Ze luistert vooral goed en stelt vragen op zo'n manier dat je echt moet nadenken en meer inzicht krijgt in jezelf. Daarbij laat ze het geven van advies voor wat het is en laat je vooral met je eigen inzichten met oplossingen komen. Ik vond de coaching heel fijn en heb zeker het gevoel dat het me verder heeft gebracht en kan ik hier zelf weer nieuwe stappen in zetten. Ik ben erg dankbaar voor het luisterende oor dat Carina bood. Ik voelde me na de coaching ontspannen en gemotiveerd!"

Nathalie Kemna - Ondernemer & content creator

"Carina coacht vanuit een plek waar ik dolgraag zelf zou willen zijn. Namelijk vanuit rust, acceptatie en wijsheid die ze heeft opgedaan door de ervaringen die ze zelf heeft meegemaakt. Doordat ze naast deze mooie kwaliteiten ook analytisch sterk is, weet ze door de woordenbrij heen te prikken en de juiste vragen te stellen. Dat maakt Carina heel echt en een warme en liefdevolle coach."

Yvonne Aarts - Innovator & Ondernemer

LET'S CONNECT

Neem contact met me op om te kijken of we een match zijn en ik jou kan helpen op je pad.